Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Κασκόλ: ένα ζεστό αξεσουάρ!



Ο Μάρτης, ο πρώτος μήνας της άνοιξης, μπήκε φουριόζος, βροχερός και κρύος, θέλοντας να δικαιώσει τη παροιμία "Μάρτης, γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης". Εμείς, όμως δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε τις βόλτες μας με σύμμαχο μας το κασκόλ, που ζεσταίνει και ομορφαίνει το λαιμό μας.



Το κασκόλ ζεσταίνει το λαιμό μας και ταυτόχρονα, τον κάνει να φαίνεται μακρύτερος. Αναδεικνύει το παλτό ή το μπουφάν που φοράμε και το outfit μας αν το φοράμε και σαν αξεσουάρ. Συνηθίζουμε να έχουμε ένα κασκόλ σε χρώμα που ταιριάζει με το παλτό ή το μπουφάν αλλά αν θέλουμε να το φορέσουμε και σαν αξεσουάρ, πρέπει να το συνδυάσουμε με το outfit μας.

Τα σχέδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι πολλά με πιο συνηθισμένα τα κρόσια και τα pom-pom στις άκρες αλλά και εκείνα που είναι σκέτα. Συνηθισμένα είναι και εκείνα που έχουν πλεκτά λουλούδια για διακόσμηση. Το τι θα επιλέξετε εξαρτάται από το γούστο σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να φορεθεί ένα κασκόλ.


 Συνηθέστεροι τρόποι είναι το απλό τύλιγμα γύρω από το λαιμό ή το V. Στη πρώτη περίπτωση, όσο πιο μακρύ είναι το κασκόλ, τόσο περισσότερες περιστροφές ή και ακόμα 1.5 περιστροφή βάζοντας τη μία πλευρά στη πλάτη μας. Αυτό το επιλέγετε ανάλογα με το τι σας βολεύει. 


Φορέστε, λοιπόν, τα κασκόλ σας και εντυπωσιάστε είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο, τολμώντας, αν το επιθυμείτε και κάποιο έντονο χρώμα και τραβήξτε τα βλέμματα επάνω σας. Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε, να είστε καλά και να χαμογελάτε!
Πολλά φιλάκια,
ViX!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου