Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Συνδυασμός χρωμάτων και ντεσέν!


  
Η ντουλάπα μας αποτελείται από κομμάτια με διαφορετικά χρώματα και ντεσέν. Αυτό δημιουργεί ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα μας: πως συνδυάζονται! Οι συνδυασμοί που βλέπουμε στις βιτρίνες και στις πασαρέλες μας μπερδεύουν και συχνά μας οδηγούν σε λάθη. 
'Ετσι, για να αποφευχθούν κάποια λαθάκια, χρησιμοποιούμε αυτόν τον απλό "οδηγό".Τα έντονα χρώματα τραβάνε εύκολα τα βλέμματα και εμείς τα αγαπάμε πολύ. Καθώς είναι έντονα δεν πρέπει να συνδυάζονται μεταξύ τους. Ο συνδυασμός γίνεται με πιο ήρεμα χρώματα για να μην κουράζεται το μάτι.        


Ένα από τα συχνότερα λάθη είναι ο συνδυασμός αυτών των χρωμάτων μεταξύ τους. Σε αυτό συμβάλλουν, κυρίως, οι χειμωνιάτικες βιτρίνες των καταστημάτων που τα συνδυάζουν μαζί και ότι είναι κοντινές αποχρώσεις. Θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγεται ο συνδυασμός τους.
Τα φλούο χρώματα ήρθαν πέρσι στη μόδα και τα βάλαμε γρήγορα στη γκαρνταρόμπα μας. Καθώς είναι πολύ έντονα και φωσφορίζουν, προτιμάται ο συνδυασμός τους με χρώματα πιο ήρεμα που δεν θα κουράζουν το μάτι και ταυτόχρονα αναδεικνύουν το έντονο χρώμα.

Τα ντεσέν είναι αγαπημένα και αποτελούν μεγάλο μέρος της γκαρνταρόμπας μας. Επειδή, όμως, έχουν πολλά σχέδια και χρώματα και δεν ταιριάζουν πολλά σχέδια μαζί, συνδυάζονται με μονόχρωμα κομμάτια που αναδεικνύουν τα ντεσέν.


Tips:
  • Καλό θα ήταν να αφιερώνετε λίγο χρόνο για να συνδυάσετε τα ρούχα σας και πριν βγείτε κοιταχτείτε για λίγο στο καθρέπτη και θα αποφευχθούν τα λαθάκια.
  • Τα μονόχρωμα outfit είναι μία safe επιλογή αλλά με ένα αξεσουάρ μπορείς να εντυπωσιάσεις.
  • Ένα total black outfit είναι ωραίο αλλά με κάποιο αξεσουάρ (βραχιόλι, κολιέ) μπορεί να το ανεβάσεις αλλά με κάτι άλλο ( παπούτσια, ζώνη ή φουλάρι) σε κάποιο άλλο χρώμα ή με σχέδιο θα το απογειώσεις.
  • Τέλος, μην ξεχνάμε ότι δεν φτάνει να συνδυάζουμε μόνο τα χρώματα και τα σχέδια αλλά και τα υφάσματα καθώς δεν ταιριάζουν όλα σε όλες τις περιστάσεις( π.χ. δεν είναι δυνατόν να συνδυαστεί μπότα με φόρμα επειδή απλώς ταιριάζουν τα χρώματα).Ένα σημαντικό κεφάλαιο μόλις "έκλεισε" και συνεχίζουμε...

Ελπίζω να σας βοήθησε και να εντυπωσιάσετε με τις εμφανίσεις σας! Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε, να είστε καλά και να χαμογελάτε!


Φιλάκια,
ViX! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου