Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Καπέλο: Ένα "ασυνήθιστο" αξεσουάρ!!!



Η άνοιξη έρχεται δυναμικά, και εγώ ίσα που προλαβαίνω για μία τελευταία χειμωνιάτικη ανάρτηση.
Το καπέλο, καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας της μόδας, αποτελεί ένα must αξεσουάρ και συμπληρώνει τέλεια ένα σύνολο.
Σε πολλές χώρες του εξωτερικού, συνεχίζει τη παράδοση του και καταλαμβάνει σημαντικό μέρος της γκαρνταρόμπας μίας γυναίκας. Στην Ελλάδα, το καπέλο αποτελεί ένα ασυνήθιστο αξεσουάρ, καθώς το έχουμε συνηθίσει ως κάτι που μας προστατεύει από τον ήλιο το καλοκαίρι,  με αποτέλεσμα να τραβάει τα βλέμματα πάνω του όποιος το φοράει.

Από τα πιο συνηθισμένα σχέδια του χειμώνα είναι αυτό, το οποίο ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και δίνει ένα αέρα ροκ και διανοούμενο στο ντύσιμο. Κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα αλλά, αν το επιθυμείτε, επιλέξτε το σε μαύρο- γκρι (τα χρώματα του χειμώνα) για να ταιριάζει με περισσότερα ρούχα. 

  Ένα πιο girlie και χαριτωμένο καπέλο που κυριαρχεί το χειμώνα και χαρίζει τσαχπινιά και χάρη στο σύνολο και στο πρόσωπο. 

Η γνωστή τραγιάσκα, η οποία χαρίζει στυλ και άποψη στο ντύσιμο, αν την προτιμήσετε. Κυκλοφορεί σε υφασμάτινη σε διάφορα σχέδια και χρώματα αλλά και σε πλεκτό για πιο ζεστό. 

Σας παρουσιάζω μερικά στυλ για να πειστείτε περισσότερο και ελπίζω να το δοκιμάσετε και να είστε σίγουρες ότι θα εντυπωσιάσετε και θα τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας.

Η άνοιξη καταφθάνει με γοργούς ρυθμούς και έρχονται πολλές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αναρτήσεις με πολύ χρώμα και στυλ. Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά, να χαμογελάτε και να εντυπωσιάζετε. 

Πολλά φιλάκια,
ViX!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου