Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Μυτερά παπούτσια!


Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!
Στα παπούτσια, η μόδα πρότεινε, από την άνοιξη, παπούτσια με μύτη.
Πολλές από εμάς θα θυμόμαστε αυτά τα παπούτσια, πριν μερικά χρόνια και λίγο πιο μυτερά, να κοσμούν τα πόδια των μαμάδων μας.
Και παλαιότερα, όσοι βλέπουν ελληνικές ταινίες, θα γνωρίζουν ότι τέτοια παπούτσια φορούσαν οι μεγάλες πρωταγωνίστριες τότε.

Φέτος, οι σχεδιαστές τα επαναφέρουν με σκοπό να απευθυνθούν σε μεγαλύτερη γκάμα γυναικών.


All time classic η συγκεκριμένη γόβα! Ταιριάζει σε όλες δίνοντας μία επιπλέον κομψότητα στο κάθε σύνολο. Κυκλοφορεί και με ιδιαίτερα κοψίματα για το καλοκαίρι και σε έντονα χρώματα, που την κάνουν πολύ αγαπητή στο νεανικό κοινό και όχι μόνο.


Αυτό που μας εξέπληξε ευχάριστα ήταν η δημιουργία μπαλαρινών με μύτη. Κομψότητα και άνεση για όλες τις ώρες την ημέρας. Αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες και περιμένουμε να φορεθεί πολύ και το χειμώνα. Τα χρώματα και τα σχέδια είναι πολλά και διάφορα για όλα τα γούστα.


Για όσες θέλατε κάτι πιο καλοκαιρινό, οι σχεδιαστές δούλεψαν και για εσάς. Για πρώτη φορά, βλέπουμε καλοκαιρινές μπαλαρίνες με μύτη και τρίβουμε τα μάτια μας. Τα σχέδια, τα λουράκια, τα κοψίματα, τα χρώματα και η κομψότητα που αναδεικνύουν τα κάνουν ιδανικά όχι μόνο για την ημέρα αλλά και για τη νύχτα.


Διαλέξτε τα παπούτσια με μύτη που ταιριάζουν στο στυλ σας και θα εντυπωσιαστείτε και οι ίδιες με το πόσο θα τα λατρέψετε!
Μη ξεχνάτε ότι περιμένουμε το συγκεκριμένο στυλ παπουτσιού να συνεχιστεί και το χειμώνα!

Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά, να χαμογελάτε και να εντυπωσιάζετε!

Love,
ViX!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου