Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Το ιδανικό μαγιό!!!


Ο Ιούνιος έφτασε και το καλοκαίρι είναι εδώ.
Αν και ο καιρός μας τα χαλάει λίγο, η διάθεση μας είναι ανεβασμένη και δεν πτοούμαστε καθόλου.
Τα  μαγαζιά ήδη έχουν γεμίσει μαγιό και όλες μας έχουμε πάει για τη πρώτη έρευνα αγοράς.
Όσες διαθέτετε το τέλειο σώμα. μπορείτε άνετα να φορέσετε ότι θέλετε αλλά οι υπόλοιπες χρειαζόμαστε να προσέξουμε λίγο παραπάνω τι θα επιλέξουμε.

Το πάνω μέρος!


Για όσες έχετε μικρό έως κανονικό στήθος, οι επιλογές σας είναι το στράπλες ή το τριγωνάκι μαγιώ.

Το στράπλες, από πέρσι, είναι στη μόδα και είναι πολύ θηλυκό.


Το τριγωνάκι είναι all time classic, πάντα στη μόδα και πάντα ιδανική επιλογή.


Για εσάς που επιθυμείτε να φαίνεται το στήθος σας λίγο μεγαλύτερο, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο σχέδιο, το οποίο θα είναι διακοσμημένο με βολάν και πιέτες, τα οποία προσθέτουν όγκο.


Όσες έχετε ένα πλούσιο μπούστο, ιδανικό είναι να επιλέξετε ένα μαγιό που διαθέτει μπανέλα, για να σας προσφέρει στήριξη.


Αν πάλι, παρ'όλο το πλούσιο στήθος σας, εσείς επιθυμείτε κάποιο στράπλες μαγιό, καλό θα ήταν να προτιμήσετε κάποιο σχέδιο, το οποίο θα έχει τιραντάκια γύρω από το λαιμό, ώστε να στηρίζει το στήθος σας.

Το κάτω μέρος!


Τα ψωμάκια είναι κάτι συνηθισμένο στη γυναικεία σιλουέτα αλλά υπάρχει τρόπος να μην φαίνονται αντιαισθητικά στη παραλία. Επιλέξτε ένα μαγιό με το βολάν γύρω γύρω που το κάνει να φαίνεται σαν χαριτωμένη φουστίτσα.


Τα "γεμάτα" οπίσθια ή τα ψωμάκια εξαφανίζονται εύκολα, επιλέγοντας ένα μαγιό σορτσάκι ή λίγο πιο φαρδύ στο πλάϊ.
Εάν τα οπίσθια σας δεν είναι τόσο σφιχτά όσο θα επιθυμούσατε, επιλέξτε ένα μαγιό με λάστιχα γύρω γύρω που τα κάνουν να φαίνονται πιο σφιχτά.


Εάν θέλετε να φαίνονται τα πόδια ψηλότερα, μπορείτε να το καταφέρετε απλά, επιλέγοντας ένα μαγιό με κορδονάκια στο πλάϊ.

Το ολόσωμο μαγιό!


Το ολόσωμο μαγιό, αρχικά, σχεδιάστηκε για τις αδύνατες γυναίκες καθώς διέγραφε ακριβώς τη σιλουέτα. Αυτό, όμως, δεν ισχύει πια καθώς, το ολόσωμο μαγιό προτιμάται, ως επί το πλείστον, από γυναίκες με κάποια κιλάκια παραπάνω.
Αν, λοιπόν, επιθυμείτε να καλύψετε κάτι στη περιοχή του κορμού, αυτή είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Το ολόσωμο μαγιό έχει εξελιχθεί με μοδάτα σχέδια και χρώματα για όλα τα γούστα.


Επιλέξτε το μαγιό που σας αρέσει και σας ταιριάζει και χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα!
Καλό καλοκαίρι να έχουμε!
Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά, να χαμογελάτε και να εντυπωσιάζετε!
Φιλάκια καλοκαιρινά,
ViX!

6 σχόλια: